Clicar damunt la fotografia per descarregar-la. Arrastrar el ratolí als botons per pausar o passar-les una a una.
CRONIQUES RECENTS

_________________________________________________________________________________________
16-MAIG-2015
Aquest dissabte passat el CEM Capafonts va participar a la Polar Gran Fondo la Mussara. Una cursa ciclista amb 2 circuits ( 189 km amb 3200 D+ i 97 km amb 1600 D+ ) i una cronoescalada a la Mussara.
En el circuit de gran fons, amb uns 2000 participants teniem a la Eva Higuera, que va marcar un temps de 8h25'50'' entrant en la posició 1747 de la general i 54 fèmina. A la cronoescalada va marcar un temps de 47'53'', 88ena fèmina.
Pel que fa al circuit de mig fons, amb uns 1500 participants, teniem a David B. ( 3h11'43'', posició 73 ) i a Fèlix Herraiz ( 3h21'55'', posició 154 ). A la Cronoescalada el Fèlix va marcar uns bons 37'40'' per davant dels 39'35 del David B.
David Bové
18-ABRIL-2015
Dissabte passat el Cem Capafonts va estar a la Canyon Cambrils Parc. On uns 800 ciclistes van realitzar el circuit de 106 km amb un D+ de 1800m.
Felix Herraiz en el seu debut va marcar un bon temps de 3h19´57´´ entrant en posició 83. i just un 1´15´´ després entrava jo en posició 100. Un bon recorregut pel Priorat i el Baix Camp.
David Bové
29-MARÇ-2015
El passat cap de setmana el CEM Capafonts va estar a Tortosa a la Marxa Terres de l'Ebre-Pujada a Caro (130 km. i 2100 D+).El vent va ser el dominant de la jornada fins al punt d'haver de suspendre el tram de bandera verda Roquetes-Mont Caro, a falta d'uns 3'5 km per arribar, per varies caigudes provocades pel fort vent que feia a dalt.
David Bové
01-MARÇ-2015
Aquest passat cap de setmana el CEM Capafonts també va estar la XXIV Marxa Ciclista Terra de Vi i Cava a Vilafranca del Penedès. Prenent part en el circuit de 115 km. i un d+ de 1400m. Acabant en un temps de 3h41m. amb una mitja de 31'2 km/h. Entrant a meta en 5ena posició de la general i de la categoria. Prou bé per ser la primera de la temporada!!