CURSES DE MUNTANYA

׀ Presentació ׀ Cróniques recents ׀ 2012 ׀ 2013 ׀ 2014 ׀ 2015 ׀

CRONIQUES RECENTS

1-MARÇ-2015
Aquest cap de setmana pasat ha estat mogut pel CEMC, a part de la sortida de club al Pic de Monmalus, tres representants del CEMC van estar en dos curses diferents. Eva Higuera va completar l'Almogavers, els 60KM en 10h:21m, finalitzant 41ª de la general i 3ªFemina. Per altre banda Mayte Colmenarejo Arroyo va participar a La Portella(L'Hospitalet de l'Infant) en un recorregut de 12 km i 720+ finalitzant en 1h:32m en 38ª posició de la general, 3ªfemina general i 1ª (F30)en la seva categoria. Laban Miro Dalmau també va participar-hi 32ª de la general i 9 en la seva categoria M40 amb un temps de 1h:29m.
Enhorabona als tres!!! i aquest cap de setmana que be torna a ser mogudet, així que molta força a tots i a gaudir de les pròximes activitats!!!
Sergi Casals
_________________________________________________________________________________________
28-FEBRER-2015
El CEM Capafonts també va estar a la V Almogavers. En un dia fantàstic i amb una organització de matrícula d'honor, tots els participants vam podem gaudir d'un recorregut de 60,2 km que passava pels llocs més emblemàtics del nucli central de les Muntanyes de Prades. La marxa va resultar molt més exigent del que m'esperava, amb molts trams on córrer era ben difícil... Sort que vaig sortir a un ritmet molt conservador que em va permetre afrontar amb ganes els últims 12km d'exigència total i arribar encara corren a meta!, en 10h 21', 41 posició gral i 3a dona.
Molt recomanable per viure-la, això sí millor anar una mica preparats! Salut i camessss!
Eva Higuera
22-FEBRER-2015
El passat cap de setmana es va fer a Miravet "La cameta coixa" amb 21km i 1300 de desnivell, 1 cursa de la Copa Catalana de curses de muntanya. Un circuit trencacames, tècnic i dur, amb la representació del CEMC per part de la Mayte Colmenarejo Arroyo, que iniciava la seva temporada i va realitzar el circuit en 3:35:03 quedant en 25ª posició de dones i amb bones sensacions per encarar la temporada. Moltes Felicitats Mayte i endavant!!!