ACTIVITATS ANTERIORS: [2023]  [2022]  [2021]  [2020]  [2019]  [2018]  [2017]  [2016]  [2015]  [2014]  [2013]  [2012]  [2011]  [2010]

ACTIVITATS 2012

1er Cicle de projeccions de muntanya a Capafonts
Dissabte 17 de novembre 2012
Un cap de setmana plujós on es va anul·lar la caminada de dissabte pels molins del brugent.Tot i això, a les sis de la tarda a la sala municipal vam fer les presentacions de les noves seccions de bitlles catalanes i curses de muntanya que ben aviat començaran a funcionar.A les deu de la nit vam tancar el primer cicle d'audovisuals de muntanya amb una projecció a càrrec del soci Pablo escamilla i Xavi Zapater d'un viatge d'escalada pels EE.UU.Gràcies per la vostra assistència i si teniu propostes o idees de sortides per l'any que bé ens ho feu saber a través del correu del club.Fins aviat!!


Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES


1er Cicle de projeccions de muntanya a Capafonts
Dissabte 10 de novembre 2012
20:00h: Projecció de la pel·lícula "127 horas". Aquesta pel·licula està basada en una història real. Aron Ralston, un escalador nordamericà es va haver d'amputar el braç per deslliurar-se després de quedar atrapat per una roca, durant més de 5 dies, mentres practicava barranquisme en solitari a Robbers Roost.


1er Cicle de projeccions de muntanya a Capafonts
Dissabte 3 de novembre 2012
20:00h: Projecció Gasherbrum II, el primer 8.000.
A càrrec d’Emili Duran.
Història d’una expedició de l’any 1992 a aquesta muntanya de 8.000m a la serralada del Karakorum. Una expedició molt diferent a les actuals, sense internet, ni previsió meteorològica, ni les massificacions actuals. Una autèntica aventura en un dels Gegants de l’Himàlaia.


Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES


Excursió al Pedraforca
Dissabte 6 i diumenge 7 d'octubre 2012
Aquest cap de setmana vam visitar la comarca del berguedà, concretament la zona del Pedraforca. El lloc de trobada va ser el poble de Saldes on dissabte a la tarda es va aprofitar per conèixer una mica la vall del Gresolet i de pas veure si es trobava algun bolet. La vesprada i part de la nit del dissabte va ser entretinguda,degut a un rescat de dos escaladors que van patir un accident a la vessant nord juntament amb la quantitat de gent que hi havia al refugi Estasen. Diumenge amb una temperatura molt bona un total de 21 persones i el Trau, vam aconseguir pujar al Pollegó Superior del Pedraforca 2506m amb les seves grimpades finals i baixar per la desgastada tartera on vam celebrar l'ascenció un altre cop al poble de Saldes.Fins la propera!!!

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES
Vull veure: LA RUTA AL WIKILOC


2º Aniversari del CEM Capafonts
Dissabte 8 de setembre 2012
A les 10h. a l'Era del Pocurull 1er Torneig Popular de Bitlles Catalanes "Capafonts-Muntanyes de Prades".
Diumenge 9 de setembre 2012
A les 9:30h a l'Era del Rector. Excursió pels voltants de Capafonts. El recorregut serà pels senders que es van netejar per la 6ª Cursa de Barrulles. Pont Vell - Manubra - Coll Roig - Barranc de la Pixera - Gralles - Camí vell de Reus - Capafonts .

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES

6ª Cursa i caminada de Muntanya "Ermita de Barrulles"
Diumenge 15 de juliol 2012
Per sisè any consecutiu, Capafonts ha acollit la ja tradicional Cursa i Caminada de Muntanya "Ermita de Barrulles".
Per l'edició d'aquest any la cursa ha presentat dos importants novetats en el format del recorregut, estrenant un nou circuit més llarg i mes tècnicper gaudir dels espectaculars camins i senderons que envolten Capafonts.

Més informació: CURSA DE MUNTANYA CAPAFONTS

Pujada de la Flama del Canigó
Dissabte 23 de juny 2012
Aquest any volem recuperar la pujada de la flama del Canigó des del municipi d'Alcover fins a Prades, deixant els testimonis als diferents pobles de les nostres muntanyes; Mont-ral, Farena, Capafonts, La Febró i Prades.
Es tracta de pujar la flama corrent, per la carretera, des d'Alcover, i en el nostre cas, fins a Capafonts. Són uns 22 km de recorregut, tot fent relleus i deixant l'últim perquè el faci la canalla del poble.
Una vegada arribi la flama a Capafonts es farà l'encesa de la foguera i una mica de sopar popular.

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES


Sortida al Parc Astronòmic del Montsec
Dissabte, 19 de maig 2012 a les 19:00h
Un cap de setmana amb molts núvols,pluja...però tot i això vam poder fer la visita al Parc Astronòmic del Montsec el dissabte,que per cert és molt recomanable.El Diumenge,la caminada:una ruta circular passant per l'ermita de Pedra, Font del Gabrieló i el Santuari de Colobor. Una volta amb molt bones vistes de 14 kmts i gairebé 700 metres de desnivell positiu. En total erem 15 i sense deixar-nos la luka i la Bubu que van fer un gran esforç per acabar la ruta.Fins la propera!!
David Uroz

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES
Vull veure: LA RUTA AL WIKILOC


Xerrada-audiovisual d'espeleologia i Sortida als Avencs de la Febró
Dissabte 24 i diumenge 25 de març 2012
Dissabte a la sala d’actes de Capafonts,el soci espeleòleg Albet Bielsa i el president del club David Uroz van fer una breu explicació de la història de l’espeleologia catalana i un petit taller de material.L’endemà als avencs de la Febró un grup de socis bastant gran amb molta afluència de nens i nenes vam fer una exploració de les galeries principals i la visita de la cova gran.Finalment vam sortir per una galeria diferent a la que vam entrar i finalitzar amb una gran foto de grup. Esperem fer més sortides per anar descobrint els diferents avencs de les muntanyes de Prades.

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES

Sortida a la neu a Benasc
Dissabte 17 i diumenge 18 de març 2012
Excursió als peus del massís de les Maladetes i el pic d´Aneto. Sortida amb raquetes, esquí de fons i esquí de muntanya, podeu triar el que més us agradi o el que disposseu, per qui no tingui material.

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES
Vull veure: LA RUTA AL WIKILOC

Excursió pels voltants del poble
Dissabte 11 de febrer 2012
Durada aproximada: 4 hores. Dificultat: mitjana ( 10 km i 400 metres de desnivell aproximat).
En un dia gèlid amb molt de vent,un grup de socis del club vam fer una volta circular sortint de Capafonts arribant a un dels punts amb més bones vistes de les muntanyes de Prades, el cim de Penaroja als Motllats .La pujada la vam fer per la roca foradada i un cop a dalt del cingle resseguirem el camí que porta al Portell de Mariàngela.

El vent a Penaroja era molt fort,va ser una tota una experiència poder fer una fotografía de grup.La baixada la vam fer passant per la font Nova i fins la llòdriga. Una bona sortida en ple hivern.

Vull descarregar: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES
Vull veure: LA RUTA AL WIKILOC